Palaute


Palautteesi on meille tärkeää. Voit lähettää meille palautetta oheisella lomakkeella. Huom.! Emme voi vastata palautteeseen, jos mukana ei ole yhteystietoja. Tarkista ennen lomakkeen lähettämistä, että yhteystietosi ovat oikeelliset.

Palautteen vastaanottaa kuntayhtymän nettisivustoa päivittävä henkilö, joka ohjaa viestit niille tahoille joita asia koskee. Yleensä palaute välitetään ko. henkilölle/asiaa hoitavalle ja hänen esimiehelleen, tarvittaessa kuntayhtymän johtoryhmälle ja aina hallitukselle saakka.

Tämän sähköpostin tietoturvaa ei ole varmistettu. Palautteessa ei tule lähettää esim. henkilötunnuksia tai terveystietoja. Palauteviestinä ei myöskään tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja, oikaisuvaatimuksia päätöksiin tai potilasvahinkoasioita. Ota näissä tapauksissa yhteyttä potilasasiamieheen. Palautetta voi jättää myös terveysasemilla sijaitseviin palautelaatikoihin.

Hyvät asiakkaamme: mikäli teillä on kysyttävää hoidostanne, haluatte varata/peruuttaa ajan tai yhteystietonne muuttuvat, ottakaa yhteyttä puhelimitse: keskitetty ajanvaraus ja hoidon tarpeen arviointi ma-pe 8-16 (02) 677 3922, puhelinvaihde (02) 677 3111.

Palautelomakkeen kautta ei voi uusia reseptejä. Jos haluatte uusia reseptinne sähköisesti, se onnistuu tämän ohjeen mukaan Omakannasta.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.