Ajankohtaista


Psykososiaaliset erityispalvelut

Olemme psyykkisen hyvinvoinnin, kuntoutuksen ja terapian asiantuntijayksikkö. Yksikössä toimii eri tiimejä, kuten perheneuvolan, puheterapian, kuntoutusohjauksen ja terveyskeskuspsykologian tiimit. Yksikön asiantuntijat tekevät yhteistyötä muun terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen toimijoiden kanssa ja toimivat erilaisissa yhteistyöryhmissä. Yksikkö tuottaa myös opiskeluhuollon psykologipalveluja. Terveyskeskuspsykologit toimivat myös osana psykiatrista työryhmää. Pidämme tärkeänä moniammatillista yhteistyötä, asiakaslähtöisyyttä ja tarpeeseen perustuvaa hoitoa ja kuntoutusta.


puheterapia

Puheterapeutti

Puheterapeutin työkenttää ovat puheen, kielen, äänen, vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin häiriöt, niiden ennaltaehkäisy, arvioiminen, tutkiminen ja kuntouttaminen. Lue lisää.

tk-psykologi

Tk-psykologit 

Alle kouluikäisten lasten tilanteissa psykologit tekevät psykologisia tutkimuksia lasten erityisvaikeuksien selvittämiseksi ja osallistuvat kuntoutuksen suunnitteluun. Lue lisää.

perheneuvola

Perheneuvola

Perheneuvola auttaa lapsen tai nuoren kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen liittyvissä kysymyksissä sekä perhe-elämän ja parisuhteen ongelmissa. Lähetettä ei tarvita. Lue lisää

Ajanvaraus

Psykososiaalisiin erityispalveluihin varataan aika suoraan vastaanottajilta. 

Yhteystiedot ja puhelinajat löydät kunkin palvelun omalta sivulta:

kuntoutuksen_ryhmat

Kuntoutusohjaaja ja kuntoutussuunnittelija 

Kuntoutusohjaaja ja -suunnittelija sekä yhteistyöryhmät ohjaavat ja neuvovat asiakasta kuntoutuspalveluihin liittyvissä asioissa. Lue lisää.

Yksikön esimies


Sihvonen, Janne
johtava erikoispsykologi
Puhelin: 044 450 3233
Lisätietoja: puhelinaika ma, ti, to ja pe klo 11.45-12.45