Ajankohtaista

30.8.2018

Palautearvonnan voittajat

Kuntayhtymä oli mukana 39. Harjavallan markkinoilla 25.–26.8.2018.

Pisteemme sijaitsi Harjavallan kaupungin ja Sataopiston kanssa samassa katoksessa. 

Väkeä oli molempina päivinä liikkeellä runsaasti. Kiitos kaikille jutulla poikenneille ja palautetta jättäneille. Palautteen jättäneiden kesken arvottiin kuntayhtymän t-paitoja, jotka voittivat Kari Rintamaa ja Maija Törnroos. Voittajiin on jo otettu yhteyttä.

Palautetta voi edelleen jättää terveysasemilla sijaitseviin palautelaatikoihin tai netissä osoitteessa www.ksthky.fi/palaute

Minna Multisilta Harjavallan markkinoilla
Neuvolan osastonhoitaja Minna Multisilta kuntayhtymän pisteellä.


Palaa otsikoihinyk_logo_rgb

Hankkeet

Kehittämistoiminnan ja tutkimuksen avulla kuntayhtymä pyrkii tukemaan mm. uusien palvelumallien ja hoitomenetelmien suunnittelua. Lue lisää.

lakipykalat

Potilasasiamies

Potilasasiamies tiedottaa, neuvoo, ohjaa ja avustaa ja toimii potilaan oikeuksien edistämiseksi. Tietoa potilaan lakisääteisistä oikeuksista sekä potilasasiamiehen yhteystiedot. Lue lisää.

lakipykalat2

Hoitotakuu

Kiireettömän hoidon tarpeen ja sen ajankohdan arviointi toteutuu hoitoon pääsyn turvaamista koskevan lain mukaisesti viimeistään kolmantena arkipäivänä. Lue lisää.

valinnanvapaus

Valinnanvapaus terveydenhuollossa

Tietoa terveyskeskuksen ja terveyskeskuksen terveysaseman vaihdosta, ilmoituslomake sekä hyödyllisiä linkkejä aiheesta. Lue lisää.

maksut

Maksut

Asiakkailta kuntayhtymässä perittävät maksut, tietoa maksukatosta, asiakkaille maksuttomista palveluista sekä linkkejä asiakasmaksuihin liittyvään lainsäädäntöön. Lue lisää.

tietosuoja

Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja, linkkejä keskeiseen henkilö- ja potilastietoja käsittelevään lainsäädäntöön ja tietosuojavastaavan yhteystiedot. Lue lisää.