Ajankohtaista

22.10.2018

Meidän Olkkarin avajaiset Harjavallassa 31.10.2018

Harjavallan kaupunki aloittaa uuden palvelun harjavaltalaisille lapsiperheille ja ikäihmisille.

Harjavaltalaisten lapsiperheiden sekä ikäihmisten kohtaamispaikka ja neuvontapiste, Meidän Olkkarin avajaisia vietetään os. Palvelukatu 10 (Hopeakeidas) 31.10.2018 kello 10-14.

Kävijöiden kesken arvotaan 1 kuukauden ilmaiset kahvit ja pullat Meidän Olkkarissa!

Olkkarissa voit pistäytyä kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia sekä osallistua maksuttomiin ryhmiin.

Olkkari on avoinna 1.11.2018 alkaen ti-to klo 10-14.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Meidän Olkkarin toiminnan järjestää Harjavallan kaupunki.

Olkkariavajaiset


Palaa otsikoihinyk_logo_rgb

Hankkeet

Kehittämistoiminnan ja tutkimuksen avulla kuntayhtymä pyrkii tukemaan mm. uusien palvelumallien ja hoitomenetelmien suunnittelua. Lue lisää.

lakipykalat

Potilasasiamies

Potilasasiamies tiedottaa, neuvoo, ohjaa ja avustaa ja toimii potilaan oikeuksien edistämiseksi. Tietoa potilaan lakisääteisistä oikeuksista sekä potilasasiamiehen yhteystiedot. Lue lisää.

lakipykalat2

Hoitotakuu

Kiireettömän hoidon tarpeen ja sen ajankohdan arviointi toteutuu hoitoon pääsyn turvaamista koskevan lain mukaisesti viimeistään kolmantena arkipäivänä. Lue lisää.

valinnanvapaus

Valinnanvapaus terveydenhuollossa

Tietoa terveyskeskuksen ja terveyskeskuksen terveysaseman vaihdosta, ilmoituslomake sekä hyödyllisiä linkkejä aiheesta. Lue lisää.

maksut

Maksut

Asiakkailta kuntayhtymässä perittävät maksut, tietoa maksukatosta, asiakkaille maksuttomista palveluista sekä linkkejä asiakasmaksuihin liittyvään lainsäädäntöön. Lue lisää.

tietosuoja

Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja, linkkejä keskeiseen henkilö- ja potilastietoja käsittelevään lainsäädäntöön ja tietosuojavastaavan yhteystiedot. Lue lisää.