Kuntayhtymän terveysasemien ja palvelujen joulun ja vuodenvaihteen ajan aukiolotiedot.

Ajankohtaista

20.11.2017

Eurajoen terveysasema vuoden 2017 laatuterveyskeskus

Valtimotautien ehkäisyn laatuverkosto on nimennyt Attendo Terveyspalvelut Oy:n Eurajoen terveysaseman vuoden 2017 laatuterveyskeskukseksi.

Palkinnon myöntämisen perusteena oli aktiivinen ja systemaattinen kehittämistyö, joka on perustunut monipuolisiin laatumittauksiin sekä hyviin ja jatkuvasti paraneviin hoitotuloksiin.

Laatuverkosto on terveyskeskusten vapaa yhteenliittymä, jossa kehitetään parhaita toimintakäytäntöjä sekä vertaillaan hoitotuloksia. Kehittämistoimien kohteina ovat diabetes, verenpainetauti, sepelvaltimotauti, sydämen eteisvärinä, tupakasta vieroitus ja alkoholin suurkulutukseen puuttuminen. Vuoden 2017 laatumittaukseen osallistui 17 terveyskeskusta ja vertailussa oli yhteensä 3770 potilaan hoitotasapaino.

Eurajoen terveysaseman laatumittauksen tulokset kertovat toiminnan erinomaisesta laadusta. Terveysasema on myös jatkuvasti parantanut hoitotuloksiaan. Laatumittauksen tulokset osoittavat, että Eurajoen terveysasemalla noudatetaan hyvän hoidon periaatteita, varmistetaan lääkkeiden käytön toteutuminen ja sovittujen laboratoriokokeiden ottaminen ajallaan, tyypin 2 diabeetikoiden verensokerit ja kolesterolit ovat hyvällä tasolla ja pitkäaikaissairaiden tupakointi on maan alhaisinta. Verenpainepotilaiden hoitotasapainoihin on saatu selvä muutos parempaan.

Katso myös:
Eurajoki kunniakirja 2017 (pdf) (72.1 KB)

Palaa otsikoihinyk_logo_rgb

Hankkeet

Kehittämistoiminnan ja tutkimuksen avulla kuntayhtymä pyrkii tukemaan mm. uusien palvelumallien ja hoitomenetelmien suunnittelua. Lue lisää.

lakipykalat

Potilasasiamies

Potilasasiamies tiedottaa, neuvoo, ohjaa ja avustaa ja toimii potilaan oikeuksien edistämiseksi. Tietoa potilaan lakisääteisistä oikeuksista sekä potilasasiamiehen yhteystiedot. Lue lisää.

lakipykalat2

Hoitotakuu

Kiireettömän hoidon tarpeen ja sen ajankohdan arviointi toteutuu hoitoon pääsyn turvaamista koskevan lain mukaisesti viimeistään kolmantena arkipäivänä. Lue lisää.

valinnanvapaus

Valinnanvapaus terveydenhuollossa

Tietoa terveyskeskuksen ja terveyskeskuksen terveysaseman vaihdosta, ilmoituslomake sekä hyödyllisiä linkkejä aiheesta. Lue lisää.

maksut

Maksut

Asiakkailta kuntayhtymässä perittävät maksut, tietoa maksukatosta, asiakkaille maksuttomista palveluista sekä linkkejä asiakasmaksuihin liittyvään lainsäädäntöön. Lue lisää.

tietosuoja

Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja, linkkejä keskeiseen henkilö- ja potilastietoja käsittelevään lainsäädäntöön ja tietosuojavastaavan yhteystiedot. Lue lisää.