Rekrytointi

Tällä sivulla ilmoitetaan avoinna olevista työpaikoista.

Avoimet työpaikat

5.11.2018

Puheterapeutin sijaisuus

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana puheterapeutin sijaisuus.

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan! Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Haemme puheterapeuttia sijaisuuteen kuntayhtymän palvelukseen 2.1-26.6.2019. Mahdollisesti voimme tarjota työtä tämän jakson jälkeenkin. Hakijalta edellytetään laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Puheterapeutti sijoittuu psykososiaalisten erityispalveluiden vastuualueelle. Työtila sijaitsee Harjavallan pääterveysasemalla

Kuntayhtymässä on kolme puheterapeutin virkaa. Tarjoamme viihtyisät ja toimivat työtilat, ajanmukaiset puheterapeutin työvälineet sekä tehokkaasti toimivan lähitiimin ja moniammatillisen tuen. Työnantaja tarjoaa perehdytyksen työhön. Palkkauksena on tehtäväkohtainen palkka. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan Tarvittaessa annamme apua asunnon etsintään.

Puheterapeutin työn pääpaino on alle kouluikäisten lasten kielellisten vaikeuksien arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Lähimpiä yhteistyötahoja ovat psykologi, neuropsykologi, lastenneurologi, neuvolan henkilökunta sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen erityisopettajat ja muu henkilökunta. 

Valitun on kuukauden sisällä valinnasta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Koeaika on 2 kk. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat.

Tiedustelut

Johtava erikoispsykologi
Janne Sihvonen
(puh. 044 450 3233)

Puheterapeutti
Leena Rosendahl
(puh. 044 450 3235)

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ksthky.fi

Hakeminen

Hakemukset osoitetaan johtavalle erikoispsykologille ja lähetetään kelpoisuuden osoittavine liitteineen 29.11.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä
Taloustoimisto/Hakemukset
Koulukatu 2 
29200 HARJAVALTA

tai sähköpostilla: harjavalta.terveyskeskus@ksthky.fi


Palaa otsikoihin