Rekrytointi

Tällä sivulla ilmoitetaan avoinna olevista työpaikoista.

Avoimet työpaikat

7.2.2019

Fysioterapeutin toimi

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana fysioterapeutin toimi.

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki ja Nakkila. Väestöpohja on noin 30 000 asukasta. Eurajoen terveysasemien vastaanottotoiminta on ulkoistettu Attendolle. Fysioterapeutit työskentelevät meillä Harjavallan ja Kokemäen terveysasemilla sekä Attendon fysioterapeutit Eurajoen ja Luvian terveysasemilla. Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on fysioterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain ( 559/94 ) mukainen laillistus fysioterapeutin tehtävään. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Arvostamme monipuolista kokemusta sairaalaosaston fysioterapeutin työstä ja odotamme hakijalta joustavuutta, muutosmyönteisyyttä sekä sitoutumista jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen työn kannustavassa ja koulutusmyönteisessä työyhteisössä. Ensisijainen toimipiste on Harjavallan terveyskeskussairaala. 

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ( CV ) lähetetään 22.2.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä
Taloustoimisto / hakemukset
Koulukatu 2
29200 HARJAVALTA

tai sähköpostilla: harjavalta.terveyskeskus@ksthky.fi

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja antavat:

Osastonhoitaja
Anne Lehtonen
p. 044 4503531

Fysioterapeutti
Tanja Perälä
p. 044 906 7652

Osastonhoitaja
Ulla-Maija Laurinen
p. 044 4503256


Palaa otsikoihin