Kuntayhtymän terveysasemien ja palvelujen joulun ja vuodenvaihteen ajan aukiolotiedot.

Ajankohtaista

8.8.2017 14.51

Ajanvarausten peruuttamisesta

Ajanvarausten perumiset on jatkossa tehtävä viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 14 mennessä.

Peruuttamattomasta ajasta peritään 51,40 € maksu kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä.

Aika tulee perua edellisenä arkipäivänä klo 14 mennessä. Vain äkilliset sairastumiset ja ylivoimaiset esteet ovat hyväksyttäviä syitä perua vastaanottoaika samana päivänä ilman 51,40 euron sakkomaksua.

Peruuttamattoman ajan maksua käytetään, kun asiakas jättää peruuttamatta varaamaansa ajan

  • lääkärille (myös psykiatrin ajanvaraukset)
  • suun ja hampaiden tutkimukseen/hoitoon 
  • ultraääni- ja silmänpohjatutkimukseen


Palaa otsikoihinyk_logo_rgb

Hankkeet

Kehittämistoiminnan ja tutkimuksen avulla kuntayhtymä pyrkii tukemaan mm. uusien palvelumallien ja hoitomenetelmien suunnittelua. Lue lisää.

lakipykalat

Potilasasiamies

Potilasasiamies tiedottaa, neuvoo, ohjaa ja avustaa ja toimii potilaan oikeuksien edistämiseksi. Tietoa potilaan lakisääteisistä oikeuksista sekä potilasasiamiehen yhteystiedot. Lue lisää.

lakipykalat2

Hoitotakuu

Kiireettömän hoidon tarpeen ja sen ajankohdan arviointi toteutuu hoitoon pääsyn turvaamista koskevan lain mukaisesti viimeistään kolmantena arkipäivänä. Lue lisää.

valinnanvapaus

Valinnanvapaus terveydenhuollossa

Tietoa terveyskeskuksen ja terveyskeskuksen terveysaseman vaihdosta, ilmoituslomake sekä hyödyllisiä linkkejä aiheesta. Lue lisää.

maksut

Maksut

Asiakkailta kuntayhtymässä perittävät maksut, tietoa maksukatosta, asiakkaille maksuttomista palveluista sekä linkkejä asiakasmaksuihin liittyvään lainsäädäntöön. Lue lisää.

tietosuoja

Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja, linkkejä keskeiseen henkilö- ja potilastietoja käsittelevään lainsäädäntöön ja tietosuojavastaavan yhteystiedot. Lue lisää.