Ajankohtaista

23.1.2019

Suun terveydenhuollon ohjelmistopäivityksissä ongelmia

Päivitetyt työasemat ovat nyt toiminnassa, pientä hitautta saattaa vielä esiintyä.

Päivitys 23.1.2019 klo 13.45:

Suun terveydenhuollon ohjelmistopäivityksen ongelmat on nyt korjattu ja koneet toimivat taas (pientä viivettä ja hitautta saattaa vielä esiintyä)!

23.1.2019 klo 9.00

Koko kuntayhtymässä on käytössä tällä hetkellä vain muutama työasema.

Ongelma haittaa palvelujen tuottamista ja puhelinasiointia.

Ongelmaa korjataan parhaillaan ja se pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pian!


Palaa otsikoihinKeski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä

Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Harjavallan ja Kokemäen kaupungit sekä Eurajoen ja Nakkilan kunnat. Alueen väestöpohja on noin 30 400 asukasta.

Henkilökuntaa kuntayhtymässä on kaikkiaan noin 300. Kuntayhtymän toimipisteet sijaitsevat Harjavallassa, Kokemäellä (toimipiste myös Kauvatsalla), Eurajoella (toimipiste myös Luvialla) sekä Nakkilassa.

Kuntayhtymän tuottamat ja järjestämät palvelut sisältävät avosairaanhoidon, laboratorion, röntgenin, fysioterapian, kotisairaanhoidon, neuvolatoiminnan, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon, työterveyshuollon, terveysneuvonnan, erityistyöntekijöiden palvelut, suun terveydenhuollon, terveyskeskussairaalatoiminnan, vaikeavammaisten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä lastenvalvojan palvelut.

Kuntayhtymän toiminta-ajatuksen mukaan kuntayhtymä panostaa laaja-alaiseen perushoitoon ja hyvään erityisosaamiseen edistämällä henkilöstön vahvaa ammattitaitoa ja moniammatillista tiimityötä.